zaterdag 28 juni 2014

LIFESTYLE || WHATS IN MY BAG


Hier is die dan mijn nieuwe tas die ik gekocht heb op de Haagse markt voor maar €15,- 
Ik zou hem nog met jullie delen en dat doe ik nu met een whats in my bag post. 
Ik heb hem inmiddels alweer een tijdje en al mijn spulletjes zitten er nu ook in dus dat is veel leuker om te laten zien dan alleen mijn tas. Wel wil ik deze tas ook nog in het rood maar dan moet ik mijn vriend even lief aankijken of die hem voor mij wilt halen. (doet hij vast wel)
Benieuwd wat erin zit? Ik heb altijd een borstel in mijn tas zitten, de meeste mensen weten nooit waarom aangezien ik heel weinig haar nog op mijn hoofd heb zitten. Soms moet ik ook even een borstel er door heen halen en dan niet voor de klitten maar om bepaalde plukken haar goed in model te brengen. Verder heb ik altijd bodylotion in mijn tas zitten aangezien ik een hele droge huid heb, ook heb ik handgel maar die ligt nu ergens in mijn kamer want die had ik net nog gebruikt. Mijn make-up tasje mag zeker niet ontbreken want make-up moet je gewoon af en toe even bijwerken. Bij make-up heb je ook kwastjes nodig dus die zitten ook netjes in mijn tas net zoals deze top make-up doekjes die maar €0,19 cent kosten. 

In mijn make-up tasje zit standaard mijn foundation! Normaal ook poeder maar die is op dus moet morgen even een nieuwe gaan halen. Mijn Mac kwast die voor de helft kapot is. 2 Mascara's de 1 is om je wimpers netjes uit elkaar te halen en de ander om ze voller te maken. Concealerstick, mijn favoriete lipstick kleur, nagellak om op mijn werk even bij te werken. Wenkbrauwpotlood en een spiegeltje. Dat is het geen wat er in mijn kleine make-up tasje zit.


Verder heb ik natuurlijk een agenda in mijn tas, deze is alleen nog niet geldig pas vanaf eind juli maar ik schrijf bij notities al mijn gemaakte werk uren op. Ook heb ik mijn visite kaartjes erin zitten en mijn pen en notitie boekje van mijn eigen bedrijf. Altijd handig om bij je te hebben voor het geval je ergens loopt en een bestelling krijgt.


En het laatste wat er nog in mijn tas zit. Mijn super grote, knalroze, trendy portemonnee. Mijn doosje voor mijn sigaretten in te doen (komt uit Thailand super vet). Smoeltjes want ik heb eigenlijk altijd trek. Meestal ook nog een flesje water en een bus deodorant, maar vandaag niet haha. 

En wat zit er allemaal in jullie tas? Ook zoveel, haha. Laat een reactie achter met daarin wat jij allemaal in je tas heb zitten misschien zijn het dingen waar ik ook nog wat aan heb haha.

1 opmerking:

  1. Mooie tas en je portomonnee is ook echt heel mooi! En smoeltjes zijn echt té lekker, haha.
    Wat ik standaard in mijn tas heb is een borstel :)

    BeantwoordenVerwijderen